printerikon.gif

Godt nytår!

fyrvarkeri.gif

Velkommen til en ny sæson med spændende aktiviteter i vores smukke, dejlige Sognegård.

sognegård trappe lille

Mandage kl. 10.00 - 12.00 er der babysalmesang ved vores dygtige musikpædagog Louise Preisler. Første gang d. 11/1. Tilmelding på kirkekontoret.

Den tredje tirsdag i måneden kl. 17.00 er der pastagudstjeneste i kirken med efterfølgende fællesspisning i Sognegården. Der er ingen tilmelding, så mød bare op! Tirsdag d. 19/1 kl. 17.00 er årets første pastagudstjeneste ved Hanne Rosenberg.

sognegård lille

Hver onsdag holder FDF møde kl. 18.30 - 20.00.

fdf_logo.gif

Den tredje torsdag i måneden er der Menighedsrådsmøde kl. 18.30. Der er offentlig adgang. Årets første møde er torsdag d. 21/1.

Den fjerde torsdag i måneden er der studiekreds kl. 19.30 - 22.00. Overskriften for denne sæson er: "Skal vi afskaffe Det Gamle Testamente?" Torsdag d. 28/1 er titlen:"Abraham og Isak". Oplæg ved præst og ph. d. Søren Bruun.

bibelen2

Første og tredje fredag i måneden er der fredagsmøde kl. 14.00 med foredrag, masser af hygge, kaffe, kage og godt selskab.